2011. július 29., péntek

Merle, Robert : Jó városunk, Párizs - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Jó városunk, PárizsA könyv listaára: 3500 Ft. Leírás:
A Jó városunk, Párizs Merle korábbi történelmi regényéinek folytatása. A főhős, Pierre de Siorac most fejezi be diákéveit - Montpellier-ben orvosdoktorrá avatják. Kíséri őt szépséges fivére, Samson és felemás szemű szolgája, Miroul, majd a nagy dorbézolások közepette hozzájuk csapódik az olasz származású vívómester, Giacomo, kinek a fegyverforgatásban szerzett kiválóságát az események pergése során lépten-nyomon fel is használják. A nagy ceremónia után délvidéki családi fészkükbe, felhőtlen gyermekkor színhelyére igyekeznek, amelynek varázsát ugyan nem tudják hosszasan élvezni, mert hazafelé tartván, Pierre párbajban megöli családja ádáz ellenségét, Fontenacot. Élete veszélyben forog, minduntalan el kell nyernie a király kegyét a négy derék ifjú fáradságot és félelmet nem ismerve a királyi székhely felé indul a kegy megszerzéséért, ámulva csodálják Párizst, ugyanakkor bizonyos ellenszenvet is éreznek a 16. század végi világváros iránt. A merőben szabados erkölcsi normák még vonzzák is főhősünket, de azt már zokon veszi, hogy kinevetik divatjamúlt öltözéke miatt. Itt élik meg az 1572. augusztus huszonnegyedikére, Szent Bertalan napjára virradó éjszakát, a történelem egyik legszörnyűbb vérfürdőjét. A bátor, jó humorral megáldott ifjak kegyetlen nehézségek árán, sokszor életüket kockáztatva kiverekszik magukat a véres harcok közepéből, és apjuk nem kis örömére visszatérnek Mespeshbe. A regényt könnyed, szórakoztató stílusa és érdekes, izgalmas eseményei élvezetes olvasmánnyá teszik. ISBN: 978-963-07-8995-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:14
. Merle, Robert : Jó városunk, Párizs - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése