2011. július 27., szerda

EFX karkötő EREDETI a gyártótól - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Bevizsgált EFX hologramos karkötő, a gyártótól!
Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a piacon HAMISÍTOTT EFX-KARKÖTŐK jelentek meg, melyek igen hasonlóak lehetnek az általunk árult  EFX-termékekhez, ÁTTETSZŐ POLIBAG TASAKBAN. A HAMISÍTOTT TERMÉKEK AZONBAN NEM AZ EREDETI HOLOGRAMOT TARTALMAZZÁK, így nem rendelkeznek az eredeti EFX termékek hatásával!
Mindannyiunkat természetesen előforduló energiamező vesz körül, amely állandóan reagál a különböző külső és belső hatásokra. Ha ez a mező különböző kedvezőtlen behatások miatt sérül, szétdarabolódik (túlzott stressz, fizikai kimerültség, elektroszmog, stb. ), akkor testünk működése zavarokat szenvedhet, teljesítménye csökkenhet.
1. lépés (EFX termék nélkül):
Állj egyenesen, szorosan zárt lábakkal, oldalsó középtartásban („ T” betűt formázva).         Emeld fel az egyik lábadat és kérj meg egy másik személyt, hogy lassan, de határozottan nyomja le a csuklódat (a felemelt lábaddal megegyező oldalon), egészen addig, amíg kibillensz az egyensúlyodból. A nyomás teljesen függőleges irányban történjen a karra!
2. lépés (EFX termékkel):
Helyezd az EFX terméket bárhová a testeden és próbáld ki a tesztet újra.  A legtöbb személynél azonnal érezhető a növekedés az ellenállóerő és az egyensúly terén.



Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-08-14 08:30
. EFX karkötő EREDETI a gyártótól - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése